Esther Penders gestart bij BOAG

Geplaatst op: woensdag 7 juni 2017 16:10

Esther Penders, 24 jaar, is op 1 juni gestart als huisvestingsadviseur bij BOAG Advies en Management. Tijdens haar afstuderen kwam Esther in contact met BOAG. ‘’De breedte van de werkzaamheden en sectoren waarin BOAG actief is spraken mij erg aan’’.
 
Studieloopbaan
Esther heeft bouwtechnische bedrijfskunde aan de HTS in Heerlen gestudeerd en stroomde vervolgens door naar de Technische universiteit Eindhoven (TU/e) waar ze de master Construction Management and Engineering heeft afgerond. Gedurende haar hbo-opleiding heeft Esther bij verschillende bedrijven stage gelopen. Denk aan Frencken Scholl architecten, een architectenbureau dat zich voornamelijk richt op onderwijsgebouwen, en advies- en projectmanagement bureau RO-groep. In haar derde studiejaar heeft Esther een half jaar stage gelopen bij Stichting Onderhoud Schoolgebouwen in Willemstad, Curaçao, waar ze een onderzoek heeft gedaan naar de haalbaarheid van het inzetten van MeerJaren OnderhoudsPlanningen (MJOP’S) in het beheerproces van scholen. 
 
Voor haar afstuderen deed Esther onderzoek naar de financiering van eerstelijnsgezondheidscentra. Meer recent heeft ze haar TU/e master afgerond door in samenwerking met HEVO een onderzoek te doen naar eigendom, beheer en exploitatie van MultiFunctionele Accommodaties (MFA’s), brede scholen en Integrale Kindcentra (IKC’s).
 

Voor meer informatie over Esther Penders kunt u haar Linkedin-profiel bezoeken. 

 

go Back Vorige pagina.