Directie

Eind juni 2005 heeft een nieuw directieteam - na 17 jaar - het roer en de aandelen mogen overnemen van de oprichter van BOAG, Ben Heijmans. De directie bestaat uit Ton Heijmans, voorzitter, André Leeuwis en Johan de Vries.  


bc C.A.G. (Ton) Heijmans MRICS
Ton Heijmans is directievoorzitter van BOAG en verantwoordelijk voor de commerciële, financiële   en algemene zaken. Hij is vanaf 1991 werkzaam bij BOAG. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Pierson Capital Management en Ohra Beleggingen. Zijn specialiteiten liggen op het gebied van haalbaarheidsonderzoeken en contract- en risicobeheersing. Ton is Professional Member van de Royal Institute of Chartered Surveyors, dat in 1868 is opgericht in het Verenigd Koninkrijk en in 1881 koninklijk werd erkend. RICS heeft ruim 100.000 professionele leden wereldwijd die een vakbekwaam, betrouwbaar netwerk vormen en hun vastgoedfunctie uitoefenen volgens de gereguleerde gedragscode van de RICS.
 
  ing. W.A. (André) Leeuwis MRICS
  André Leeuwis is eindverantwoordelijk voor  
  alle door BOAG uitgevoerde project-
  managementactiviteiten. Hij stuurt de
  managers aan van de verschillende    
 vakgroepen, zorgt ervoor dat de opdrachten   worden uitgevoerd binnen de gestelde randvoorwaarden ten aanzien van planning, kwaliteit en financiën.

 
 ing. J.W.J. (Johan) de Vries MSc.
 ing. J.W.J. (Johan) de Vries MSc. is sinds 1  november 2015 toegetreden tot de directie  van  BOAG. Hij is binnen de directie  verantwoordelijk  voor maatschappelijk vastgoed,  gebiedsontwikkeling en geïntegreerde contracten. Met zijn achtergrond in de projectontwikkeling en  advisering zal hij zowel commercieel als inhoudelijk bijdragen aan de ambities die BOAG heeft op voornoemde onderdelen. Tevens is Johan verantwoordelijk voor tenders en aanbestedingen.