Over BOAG

BOAG is opgericht in 1989 en staat voor advies en management in huisvesting en gebiedsontwikkeling. Onze experts interpreteren, analyseren en adviseren vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie met een heldere kijk op de samenleving. Wij optimaliseren de harmonie tussen vastgoed en omgeving door dagelijks maatschappelijke uitdagingen zoals vergrijzing, files en milieuproblematiek te vertalen in innovatieve adviezen en duurzame oplossingen.

BOAG werkt met ruim 50 specialisten vanuit haar vestiging in Rotterdam voor nationale en internationale opdrachtgevers. Net als bij de oprichting kiest BOAG nog steeds voor zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Doelstelling is om BOAG Advies en Management verder uit te bouwen tot hét bureau voor al uw huisvestingsvraagstukken.

Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk op uw ondernemingsvisie af te stemmen is BOAG onderverdeeld in vijf sectoren en kennisgebieden:

Zorg Wonen Onderwijs Overheid Commercieel vastgoed

Wij hebben specialisten voor: zorg-, onderwijs-, kantoor-, hotel- en districentraconcepten, projectmanagers, gebiedsontwikkelings- en huisvestingsadviseurs, kosten- en onderhoudsdeskundigen in dienst. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op alle ontwikkelingen binnen uw sector.